Besøg BRIC – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

BRIC dansk > Besøg BRIC

Besøg BRIC

BRIC SRP 2016SRP studieretningsprojekt på BRIC

I efteråret tilbyder BRIC et 2 dages SRP kursus for gymnasieelever som er interesserede i at arbejde med emnet kræftbehandling. I løbet af de 2 dage vil de studerende udføre et forhåndsplanlagt eksperiment i vores laboratorier og analysere resultaterne under vejledning af forskere fra BRIC. De studerende vil kunne anvende data fra eksperiment og analysere i deres SRP opgave. Læs mere om studieretningsprojekt på BRIC her.

Inspirationsdag for gymnasielærere

BRIC deltager hvert år i Inspirationsdagen for gymnasielærere som arrangeres af Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Læs mere om inspirationsdagen her.

Delegationer

BRIC modtager regelmæssigt henvendelser fra grupper som er interesserede i at besøge os for at lære mere om den forskning, der finder sted i vores laboratorier. Vi gør vores bedste for at imødekomme disse forespørgsler. Hvis du er interesseret i at besøge os, kan du kontakte vores kommunikationsmedarbejder Anne Rahbek-Damm for at diskutere mulighederne.