Om BRIC – Københavns Universitet

BRIC dansk > Om BRIC

Om BRIC

Biotech Research & Innovation Centre (BRIC) er blevet etableret som et tvær-institutionelt forskningscenter af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. Målet med BRIC er at skabe et interdisciplinært frontforskningscenter, hvis opgave er at udføre forskning på et internationalt højt plan, uddanne nye forskere og sørge for at forskningsresultaterne bliver nyttiggjort og kommercialiseret.

Vores forskning er organiseret i forskningsgrupper, som har sygdomsorienteret forskning som hovedområde. Forskerne på BRIC er eksperter indenfor de grundvidenskabelige områder i biologi og biokemi. Vi fokuserer på at undersøge de nyeste molekylærbiologiske og cellulære mekanismer og koble dem til udvikling af sygdomme.

Vores Core Facilities udbyder et stort antal know-how teknologier til alle forskere på BRIC. Nogle af teknologierne er også udbudt til vores samarbejdspartnere og til andre som betalingsservice.

Uddannelse af forskere er af høj prioritet på BRIC. Vores Ph.d. program Molecular Mechanisms of Disease (MoMeD) arrangerer kurser og sommerskole.

Læs mere om BRIC på vores engelske hjemmeside.